dinsdag 28 september 2010

Incredible India

Goed nieuws: het gaat lekker hier in India. Eer aan wie eer toekomt. Hoogtepuntjes van de afgelopen weken zijn toch wel Guwahati en Shillong. Laatsgenoemde dorp heeft de eer om de natste plek van de aarde te zijn. En guess what: het regende en het miezerde. Op de foto de waterval eindigend in Bangladesh.




Daarna had ik de meest chaotisch busrit ooit: van Shillong naar Silchar. Mooie ervaring: lekke band, bus in de greppel. Het mooiste is dat de locals gewoon lekker doorslapen en ik geen oog dicht heb gedaan…..



Zit nu in Delhi na een korte stay in Kolkata. Ondertussen loopt het project aardig. De temperaturen worden wat aangenamen omdat de moeson tegen het einde loopt. Het ministerie dat mijn visum moet regelen was alleen wat documenten kwijt geraakt. Goed, hun probleem. Zal ze morgen es voorzichtig aan de oren trekken. Tot later!

3 opmerkingen:

Sjoerd zei

Ha Jan,

Mooie fotoshoot, vooral die waar jij als NBA-player boven de stoïcijns kijkende Indiase dwergjes uittorent is briljant, haha.

Succes daar, en niet te hard aan de oren trekken, het kan kapot.

GerriK zei

Bizar klein inderdaad, die gastjes. Maar ziet er goed uit, mooie natuur daar.
Hoe kom je aan de bewering dat Shillong de natste plek op aarde is? Zeggen ze dat zelf?
De regio klopt volgens mij wel, maar in de statistieken (http://wmo.asu.edu/) staat Mawsynram als plaats met de hoogste langjarig gemiddelde regenval. Is dat daar in de buurt?

Hou je haaks tussen de Indiërs en niet teveel rijst eten ;-)

Später!
Gerrit

Marien zei

Bizar mooie natuur daar Jan! Dat zie ik wel weer:) Sjoerd heeft inderdaad gelijk over die NBA-player foto, geweldig!

Geniet er nog even van!

Marien